eVolt1o-N-.!? Napisano 6 Listopada 2011 #62787 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam chcialem zglosic sie na modka bo zipper i smerfik juz nie s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVolt1o-N-.!? Napisano 7 Listopada 2011 Autor #62738 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 baaaardzo cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xavio Napisano 7 Listopada 2011 #62718 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 narazie radz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowakos8 Napisano 7 Listopada 2011 #62708 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Evolution roz??mieszy??e?? mnie teraz ahahah ty i moderator?? pff Pozdro jak siedzisz na forum moze dziennie z 2 godziny moze nawet nie. WIELKIE HAHAH JESTEM NA NIEEE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 7 Listopada 2011 #62704 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 nadajesz si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVolt1o-N-.!? Napisano 7 Listopada 2011 Autor #62703 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Troche widac nie wiecie o czym mowicie (prosze nie wjezdzac na mnie tylko chce wytlumaczyc) musicie wiedziec ze to nie jest az tak super hiper mega trudne masz wszystkie opcje na jedno klikniecie myszki nie robcie z tego jakis glebokich wod albo nie wiadomo czego. Bylem modkiem juz na innym forum i wcale nie bylo to trudne poprostu uwazam ze teraz twinowi przydala by sie pomoc. A co do nowakos to twoj wiek jest bardzo w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misio:D. Napisano 13 Listopada 2011 #61901 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Evolution roz??mieszy??e?? mnie teraz ahahah ty i moderator?? pff Pozdro jak siedzisz na forum moze dziennie z 2 godziny moze nawet nie. WIELKIE HAHAH JESTEM NA NIEEE :D Nowakos a ty siedzisz Wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 14 Listopada 2011 #61894 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jestem na tak. Mo??na by??oby da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morgen Napisano 2 Grudnia 2011 #59543 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 jestem na Tak mod na okres pr??bny moderatora zawsze mo??na zabra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi