*Pezet* Napisano 1 Lutego 2014 #341292 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Tw??j nick:PezetNick admina:Tu wszystko jest [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: MaD MaN[AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '79.186.203.198'[AMXBans] ===============================================Mapa:nie wiemOpis sytuacji:Dosta??em bana za ss?Ostatnio gra??em wczoraj i nie dosta??em bana na serwerze a gram tylko na AIM/HS .Jestem nie winny poniewa?? nie ma mojego steam id czyli ktos sie potrzywa?? lub na innym serwerze dosta?? za tp bana . Dam wam moje steam abyscie wiedzieli ze to nie ja !IP/SteamID:'STEAM_0:1:67153918' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 1 Lutego 2014 #341303 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi