n00bs Napisano 8 Lutego 2014 #343794 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Bardzo ciekawy wywiad. Fajnie jest takie coś poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Octover. Napisano 8 Lutego 2014 Użytkownik #343799 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Fajny wywiadzik Może i ten talent spłynie i na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 8 Lutego 2014 #343803 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dnia 8.02.2014 o 17:36, <span itemprop= napisał: Buuu, pousuwali emotki <_< :( przez to w niektórych momentach brakuje tego "jaja"... Jeżli chodzi o mnie, to interpunkcja na 6+ - czasami aż przesadzam z przecinkami Limit Emotikon, sorry ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugimeister Napisano 8 Lutego 2014 Użytkownik #343854 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Wywiad fajny, w miarę czytelny, trochę inny od innych, raz na plus, raz na minus :). Pytanko, kiedyś słyszałem, że robią wywiady tylko z 'wyższymi rangami' np. modek itd. Czemu akurat wywiad z maxem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodger Napisano 8 Lutego 2014 Użytkownik #343858 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mistrzu po mistrzowsku ^^ Ciekawe i dłuugie (like dawać, żeby się ruszył do następnego! albo wjazd do domu robimy ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Yoga Napisano 8 Lutego 2014 Użytkownik #343869 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Wywiad bardzo fajny, można się dużo dowiedzieć. P.S ja też mam 1 siostrę mniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 8 Lutego 2014 #343899 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dnia 8.02.2014 o 20:32, h0w?! napisał: Wywiad fajny, w miarę czytelny, trochę inny od innych, raz na plus, raz na minus :). Pytanko, kiedyś słyszałem, że robią wywiady tylko z 'wyższymi rangami' np. modek itd. Czemu akurat wywiad z maxem? Od Nas to nie zależy z kim jest Wywiad. Twin wybiera osoby a my przeprowadzamy :). Więc z takim pytaniem to do niego samego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vandi^ Napisano 8 Lutego 2014 #343941 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 wywiad na + Więcej takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paula:) Napisano 8 Lutego 2014 Użytkownik #343944 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Trochę przecnkow zabrakło, parę błędów jest ;> ale wiem co to szpital takze i tak jest git^^ prawie nic nowego na temat Maksa sie nie dowiedzialam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 8 Lutego 2014 #343946 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Bo dużo osób go zna , w końcu znana morda . A ja tak specjalnie dałem pytanie z Kobietami jakie lubi, a tu już wszystkie wiedzą jakie lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesquik. Napisano 8 Lutego 2014 Użytkownik #343948 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Spoko wywiad, Max mam nadzieję, że pamiętasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 8 Lutego 2014 Weteran #343949 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dnia 8.02.2014 o 23:11, No nie chwal się tak, no Cytuj Bo dużo osób go zna Wcale mnie tak dużo osób nie zna - większość nic o mnie nie wiedziała, poza kilkoma osobami Cytuj Max mam nadzieję, że pamiętasz! Oczywiście, mimo tego, że byłem ostro na gazie i 20 minut później uciął mi się film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:sQubany:. Napisano 8 Lutego 2014 Użytkownik #343954 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Fajny wywiad Czytało się go nieźle xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 8 Lutego 2014 Użytkownik #343962 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Zdecydowanie wywiad lepiej przeprowadzony od Yetiego. Nie było takich sztywnych pyta. Takie osoby jak ja, które nie mają z nim żadnej styczności dużo się dowiedziały o Maxie. P.S to trochę dziwne że sami nie możecie wybrać osoby do wywiadu. Polecam też być systematycznym. O co mi chodzi ? Po prostu staraj sie np. co 2-3 tygodnie może nawet co miesiąc wstawiać kolejne wywiady. Ludzie zobaczą że ci zależy i będą z chęcią czekać np. Na piątek za dwa tygodnie na kolejny wywiad. + ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 8 Lutego 2014 Użytkownik #343964 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ta jasne.... herbate :p W sumie to myslalem ze wywiad zostanie przeprowadzony z zupelnie kims innym ale ok ;p Brakuje mi tu jednego pytania ale niech wam bedzie ;) Pytania moze i sie powtarzaja ale odpowiedzi sa inne. Mistrzu like Ci nie dam bo Yeti znowu sie zasapie. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 8 Lutego 2014 #343965 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Dnia 9.02.2014 o 00:09, suS napisał: Zdecydowanie wywiad lepiej przeprowadzony od Yetiego. Nie było takich sztywnych pyta. Takie osoby jak ja, które nie mają z nim żadnej styczności dużo się dowiedziały o Maxie. P.S to trochę dziwne że sami nie możecie wybrać osoby do wywiadu. Polecam też być systematycznym. O co mi chodzi ? Po prostu staraj sie np. co 2-3 tygodnie może nawet co miesiąc wstawiać kolejne wywiady. Ludzie zobaczą że ci zależy i będą z chęcią czekać np. Na piątek za dwa tygodnie na kolejny wywiad. + ode mnie To zależy wszystko od Twina, ja czekam na następna osobę do wywiadu przez niego wyznaczoną, ale teraz Yeti przeprowadza wywiad za pewnie. Więc szykować się na next wywiad od niego ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 8 Lutego 2014 Weteran #343968 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 @sus to nie pytania są czasami sztywne, tylko odpowiedzi - "sztywność" nie pasuje do mojej osoby, więc wyszło jak wyszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 9 Lutego 2014 Użytkownik #343982 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Łeee wszystko wiedziałem, oprócz tego że wolisz Kobiety hahaah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 9 Lutego 2014 Użytkownik #344011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 O bob a wcześniej cie brałem za ciepłego sztywniaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 9 Lutego 2014 #344075 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Dobre Również pozdrowienia dla Haxymiliana i dla jego brata Haxymichała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 9 Lutego 2014 #344079 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Fajny wywiad Dobrze się czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi?? Napisano 9 Lutego 2014 #344108 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 bardzo ciekawe ;] fajny wywiadzik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.M82 Napisano 9 Lutego 2014 #344269 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Wywiadzik naprawdę dobry, ale tak jak na poczatku było mówione interpunkcja kuleje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriedChicken Napisano 9 Lutego 2014 #344396 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Szczerze mówiąc wywiad bardzo mi się podobał, przyjemnie się czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loofi Napisano 11 Lutego 2014 #344894 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Spoczko wywiad , miło się czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi