NieMaszPlemnika Napisano 13 Lutego 2014 #345570 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Rodzaj grafiki : avek oraz sygna (nie chcialem pisac 2 tematow )Wymiary : takie jak tutaj na forumTematyka : avek z tematem o paktofonice, sygna takze o pfk ale mam juz konkretny pomysl. Sygna, ma to byc wycinek z filmu "jestes bogiem". Chodzi mi dokladnie o moment jak magik rusza glowa ( do przodu i do tylu, ma wygladac tak jakby ciagle tak ruszal ) podczas gdy pierwszy raz grali 'chwile ulotne'. Wiem ze pewnie nic z tego nie zrozumiales, dlatego podam Ci dokladny czas tej akcji ( 26;54 do 26;56 ).Kolorystyka : dowolnaTekst : grubybossDodatkowe info zostawiam dla Ciebie. ps ; jezeli ktos czegos nie rozumie, to na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 18 Lutego 2014 #347151 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Zrobi??am to trudniejsze http://speedy.sh/3eb2u/insta.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMaszPlemnika Napisano 18 Lutego 2014 Autor #347357 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dobra zaje3iscie wyszlo, dzieki i ??ap lajka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 22 Lutego 2014 #348109 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi