TheGodAvooo. Napisano 15 Lutego 2014 #346268 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 W tym temacie piszemy ??mieszne testy graczy na say'u. Tak do beki ;p Ja zaczne, niepamietam jakie nicki xd. -awgan ma all premki -bo nie ma dziewczyny xd Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RestarT Napisano 15 Lutego 2014 #346271 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 -Reset no -:3 -ej eRR. teraz cie nie zabije (by??em w ct i on te??) -A to ja cb zabije ;3 -Ale ja jestem z tob Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bie(L)aN Napisano 16 Lutego 2014 #346393 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Nick ;Dzejkup Neliczni pami Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi