Fast Furious Napisano 6 Marca 2014 #352138 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zbanowany przez Admina: II<<<PSIkuta>>>II[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Powod: 'ochlon'[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:37999866'[AMXBans] Twoje IP: '178.42.228.248'[AMXBans] =============================================== to ejst smieszne ze dostalem za to bana chwile wczesniej dostalem bana na 5minut spokko wbijam na serwer po tym czasie pytam sie admina za co dostalem bana ten mnie olewa nie uslyszalem odpowiedzi pytam sie dalej Wielki adminie za co dosta??em bana mowi ze obraza i zeby nie prowokowal pytam sie go jaka prowokacja i jaka obraza wyszla z moich ust w jego kierunku a tu buch Ban wiec jesli jest adminem powinien udzielic mi odpowiedzi a nie banowac.. on tego admina ma na pokaz czy jak juz z tym jest? Hmm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSIkuta KRUL Napisano 6 Marca 2014 #352139 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Da??em ci najpierw kicka, potem drugie, nast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerka Napisano 6 Marca 2014 #352141 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Po 1. Skarga a nie sgarga Po 2. Brak dowod??w = skarga bezpodstawna, czyli do zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fast Furious Napisano 6 Marca 2014 Autor #352143 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 hahahahhahah smieszny jestes psi kuta wytlumacz mi za co dostalem bana? co? bo mowilem do cb wielki adminie? Hmm ? i jak mam ci dam Adminie demko jak HLTV nie nagrywa glosu co ja mam nagrywac caly czas jak wchodze na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartoofeleK Napisano 6 Marca 2014 #352144 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Hehe. Wed??ug mnie da?? ci tego bana nie bez powodu. Wszyscy wiem,??e czasami ponosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fast Furious Napisano 6 Marca 2014 Autor #352147 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 hahaha ziemniaczku tutaj akurat nie masz racji nie spamilem mu tylko normalnie sie go pytalem przez mikro jak bylo WG wiec jak nie bylo cie na serwerze to po co sie wypowiadasz? tylko chcesz post??w nabic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 6 Marca 2014 #352148 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ehh ja te?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSIkuta KRUL Napisano 6 Marca 2014 #352152 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ta mo??ecie sobie pisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fast Furious Napisano 6 Marca 2014 Autor #352153 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 hahahhaha masz nadzieje ? bo co wychodzi jaka jest prawda? Hmmm? admin na pokaz kozak ja ci pisalem kiedy zeby zbanwoac tego i tego za wyzwiska to ty na to ,,JA JESTEM ADMINEM I JA TU KUR** DECYDUJE CO KOMU MAM DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSIkuta KRUL Napisano 6 Marca 2014 #352155 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 No i wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 6 Marca 2014 #352156 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi