whiskyhaze Napisano 15 Marca 2014 #354817 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Kupi??em konto steam ale nie mam zainstalowanej wesji gry steam w sklepie na tym steamie jest za 8euro ale nie da sie jej dodac do koszyka. a mo??e znacie link gdzie pobiore za free ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`SuciaK Napisano 15 Marca 2014 #354823 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jaka wersja gry steam? Napisz dok??adnie, krok po kroku. Je??eli kupi??e?? konto steam z jak Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiskyhaze Napisano 15 Marca 2014 Autor #354827 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 chodzi mi do cs 1.6 chce steama oboj Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akisz Napisano 15 Marca 2014 #354829 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Pobierz steam-->zaloguj si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whiskyhaze Napisano 15 Marca 2014 Autor #354831 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 ale nie mam tam csa w bibliotece. jest w sklepie ale nie idzie go kupi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi