ukasz331 Napisano 16 Marca 2014 #355158 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Tw??j nick: ukasz>Nick admina: AveloMapa: aztecOpis sytuacji: Gram jedna runda i tu ban "ab"Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: 89.79.161.33 Posiedzialem chwilke w amxbans i znalazlem tylko z dzisiaj i wczoraj 6 banow na nick ukasz> oczywiscie to nie ja gralem co mozna sprawdzic po ip poniewaz ja nie mam zmiennego ip. Prosze o ub i juz wykupuje rezerwacje bo to nie pierwszy raz.Z gory dzieki. [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Powod: 'ab'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '89.79.161.33'[AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 16 Marca 2014 #355165 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Ub. Lepiej ??eby?? zmieni?? nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi