Skocz do zawartości

skarga YG.

Fast Furious

Rekomendowane odpowiedzi

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: YG.
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl
[AMXBans] Powod: 'FreeDmg + Fk :) '
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:37999866'
[AMXBans] Twoje IP: '83.9.116.16'
[AMXBans] ===============================================
BeDa dropped
Kicked by Console:  Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

dostalem od niego bana niby za FK I FREEDMG  bylo tak  sweeper kupil DGL i do mnie strzelil a przypadkowo dostal YG. i placze ze free DMG i mial polecenia tytalny w szeregu na kucaka w d??l  to ten wstal i zacza plakaz ze ma mi oddac wiec go zabilem :) a on m idal bana na pol H za jedna FK :) jak on jest w CT i do niego strzelaja obija graczy i mowi ze to jest  linia strzalu to to samo mu powiedzialem i mnie zbanowal :) tak jak bylo z EWENEMENTEM mowi ze chce zabawe KD wiec dalej ta zabawe zabawa sie zaczela a Adminiek YG. wywalil go ze serwera za niby SPAM :) tylko dlatego zeby Ewenement nie zdobyl fragow :) wiec pozdro dla niego :)

tytalny

zacza plakaz

on m idal bana

kolekcjoner aka podwoj?

tak jak bylo z EWENEMENTEM mowi ze chce zabawe KD wiec dalej ta zabawe zabawa sie zaczela a Adminiek YG. wywalil go ze serwera za niby SPAM tylko dlatego zeby Ewenement nie zdobyl fragow wiec pozdro dla niego

Co ma piernik do wiatraka?

masz co?? z g??owa za 1FK banowa

Wiec tak ten fk na mnie to bylo takie cos ze ja podskoczylem a ty w tym czasie jak bylem w gorze powiedzialem ostatnia reakcja podskocz.. i gdy stalem na ziemi zabiles mnie - to ban za fk , a za obraze bo powiedziales do YG ,, chuju''

Temat do zamkniecia , zaslugujesz na dluzego bana .

Jako osoba bestronna i swiadek zdarzenia moge sie wypowiedziec. Jeszcze przed przyjsciem sweepera na serwer kolekcjoner zaliczyl pare FK , bo jego zdaniem krotkich polecen nie trzeba odliczac. Dostal upomnienie slowne od admina WG. Gdy sweeper wszedl do ct wtedy wystapila sytuacja z free dmg i fk na Huberto. Admin nie odpuscil tym razem i dal mu bana - slusznego. Do tego agresywne zachowanie kolekcjonera co jest norma u tego osobnika.

Ban banem ale chcialbym podkreslic co sie dzieje z serwerem przypomnijcie sobie jaka byla fajna admosfera z pol roku temu nie chodzi o nowych graczy tylko o to co sie teraz dzieje nie uwazacie ze cos jest nie tak  bynajmniej ja tak uwazam nwm jak wy

Ban banem ale chcialbym podkreslic co sie dzieje z serwerem przypomnijcie sobie jaka byla fajna admosfera z pol roku temu nie chodzi o nowych graczy tylko o to co sie teraz dzieje nie uwazacie ze cos jest nie tak  bynajmniej ja tak uwazam nwm jak wy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...