vHuberto Napisano 24 Marca 2014 #357460 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Gram sobie spokojnie na jailu na nicku *Huberto* ( to moj nick) a tu jeb z dupy wyskoczy??o mi takie cos : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina IcePick.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: edmon12[AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '178.36.214.127'[AMXBans] ======================================= WTF? nie znam admina , nie znam nicku ??? oco kaman :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriedChicken Napisano 24 Marca 2014 #357464 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 JA te?? tak mam hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 24 Marca 2014 #357469 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi