peplak Napisano 24 Marca 2014 #357491 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 witam gra??em na mapie itali2 na serwerze CODMW3 nick matey na koniec mapy wyskoczy??o mi cos takiego [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname: edmon12[AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '178.36.214.127'[AMXBans] ======================================= gram na serwerze juz ponad rok caly czas na niku matey nigdy nie gralem na takiem niku a w AMXbans pisze ze nie jestem zbanowany a na serwa wejsc nie moge bo pisze ze mam perma 45 min i zero odpowiedzie przegladalem nowe bany i kliku osobom to samo sie stalo tzn, nikc edmon12 i ip:178.36.214.127' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 24 Marca 2014 #357585 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi