szlug tajm Napisano 5 Kwietnia 2014 Użytkownik #360396 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Tw??j nick: WIECZNY PIELGRZYMNick admina: ReadHeadMapa: nawt nie wiem to jest dziwne Opis sytuacji: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina RedHead. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Zlomek [AMXBans] Powod: 'ab' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.5.176.120' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. data dania bana to wtedy nawet jeszcze nie gra??em :/ Link do dowod??w (opcjonalnie): brak IP/SteamID: STEAM_0:1:8570001 Za co mam bana hmm ?? po pierwsze nie mam nicku z??omek po drugie mam steam po trzecie od wczoraj gram poniewa?? ca??y tydzie?? pracuje do p????na . co to za admin ?/ Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 5 Kwietnia 2014 #360397 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 podstaw do wzoru ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi