Bie(L)aN Napisano 17 Kwietnia 2014 #363712 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 witam pisze ten temat bo po wczorajszej aktualizacji nie moge korzystac z premki na ProCOD ( nie moge wejsc na serv na swoim nicku) a mianowicie nie to , ze nie wiem jak wpisac haslo ale poprostu go zapomnialem :( prosze o pomoc Ps ; w sklepie jest opcja zmienienia hase?? dla wszystkich uslug ale nie wiem gdzie a w panelu uzytkownika takiej opcji nie posiadam wiec co mam zrobic? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vide Cul Fide Napisano 17 Kwietnia 2014 #363723 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Wpisz tak setinfo "_pw""has??o" Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 17 Kwietnia 2014 #363725 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 zapomnia?? has??a -.- napisz do konsultanta w sklepie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:sQubany:. Napisano 17 Kwietnia 2014 #363770 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Wpisz tak setinfo "_pw""has??o" Czytaj dok??adniej xD hehe xD Pisz do konsulata sklepu, on Ci pomo??e :D Nie b??j ??aby xD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj Matik Napisano 17 Kwietnia 2014 #363776 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 je??li nie podmienia??e?? config.cfg ani nie reinstalowa??e?? cs to b Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bie(L)aN Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor #363787 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 problem rozwi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi