hue hue Napisano 30 Kwietnia 2014 #367558 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 nie pozwolilas mi skomentowac... takze dalej nie wiem co to FRIKIL^^ wiec dalej nie znam powodu bana istenieja slowa ktore nie ulegaja spolszczeniu takze sorry winnetou. aa dla twojej informacji nigdy nie bawilem sie na tej serwerowni w ,,tanslator,, droga kingo takze prosze bez oszczerstw i klamstw :D jeszcze musisz sie dlugo uczyc angielskiego zeby byc na moim poziomie zdaj mature, a najpierw do niej dojdz to pogadamy z checia zobacze czy pobijesz moje 88% z maturki rozszerzonej no ale probuj... tylko mniej csa wiecej nauki )) teraz mnie hejcisz? a jeszcze dwa tygodnie temu pisalas do mnie na pw o moja fotke :D ahh jak Ci ludzie szybko sie zmieniaja teee nie bo i tak zaraz wyrwe bana poza tym nie wiem co ma poprawna polszczyzna do pisania na forum? kolezanka dopuscila sie klamstwa wiec grzecznie wyjasniam jej tutaj sytuacje i dalej nie wiem za co ban... i co ten ten FRIKIL? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriedChicken Napisano 30 Kwietnia 2014 #367561 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Hue hue wiesz, ??e Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawian1337 Napisano 30 Kwietnia 2014 #367565 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Hue hue, ale si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 30 Kwietnia 2014 #367570 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Bo??e, niby jak napisa??e?? masz te 88% z tej matury, lecz jeste?? g??upszy ni?? ustawa przewiduje, robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hue hue Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor #367572 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Waldek ja tez Cie szanuje i nic do Ciebie nie mam ale jak admin daje bana to wypada podac poprawny powod :D Raczecik... nie wiem co Ci sie stalo ale sam mnie zaczales hejtowac, takze nie mamy o czym rozmawiac wiem Wq, spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 30 Kwietnia 2014 #367579 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi