^TanKeH^ Napisano 2 Maja 2014 #368253 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Tw??j nick: ^TanKeH^Nick admina: -Mapa:-Opis sytuacji: Witam ,zaszla chyba jakas pomylka ,a mianowicie chialem sobie zagrac na waszym serwerze gxp. Ale gdy wchodze na serwer wyskakuje mi ze mam bana . Nie wiem ocb , ale chyba ip sie powiazaly czy cos takiego. Prosze o ub Link do dowod??w (opcjonalnie): wycinek z konsoli : [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Czas.na.hedshot!. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Klaudia <3 [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na CS-Pochylnia.eu ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:54493961' [AMXBans] Twoje IP: '89.79.62.7' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. IP/SteamID: STEAM_0:0:54493961 83.9.91.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 2 Maja 2014 #368255 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 By Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^TanKeH^ Napisano 2 Maja 2014 Autor #368256 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 No steam kupilem jakies pol roku temu . Poprzedni wlasciciel mowil ze jest w pelni czysty /.. To dostane UB ? Przeciez widac ze to nie ja , bo ip wgl inne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 2 Maja 2014 #368259 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi