PremiuMGracz:D Napisano 19 Maja 2014 #372341 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Ja by??bym za tym aby kto?? zrobi?? porz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avelo Napisano 19 Maja 2014 #372351 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Up Jak ci co?? nie pasuje to zapraszam tutaj http://pochylnia.pl/forum/96-podania-na-admina/ b Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArabS Napisano 19 Maja 2014 #372354 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Admin to powinna byc maszyna !!! D: pan kt??ry?? pisze/buduje robota :D Panie koki niech pan robi podanie a nie pisze duperele xD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 20 Maja 2014 Użytkownik Autor #372426 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Av co TY ku*** pi***olisz, zmien dilera, albo bierz pol.Koki serio ? Masz zbanowane 1 konto na forum i piszesz z drugiego. Vanilli nigdy nie widzialem na serwerze - A ch** Ci do moich kont, nic o mnie nie wiesz wiec nie pitol ? Widzisz, widocznie nie grasz, bo VANILLA JEST i nawet cz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 20 Maja 2014 Dziewczyna #372439 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Nie wiem ??mia Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koki aka Wols Napisano 20 Maja 2014 Użytkownik Autor #372460 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 "fakt jest taki ??e jest w pi*** admin??w z czego na serwerze gra ich moze1/8.. Podobno kto?? mia?? ju?? z tym zrobi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi