DanieleeQ Napisano 20 Maja 2014 #372594 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Tw??j nick: DanieleeQNick admina: `Adidas aka xPipiss ^^Mapa: Pochylnia.pl [PaintBall | PB] @ Zabijaka.pl (de_dust2_long)Opis sytuacji: Mam Vipa i nie wiem czemu dosta??em Perma jak i tak mi nie zrobi?? screen??w Bardzo Prosze o odbanowanie poniewaz niewiem czemu mam miec bana jak i tak nie moge wstawic ssy ;) Jak bym je mial to bym wstawi?? Ja naprawde nie mam Czit??w Jak mnie odbanujesz to mnie obserwuj jak gram bo cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 21 Maja 2014 Użytkownik #372603 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ss'y zapisuja sie pod nazwa halflife00 , 01 , 02 itd....w formacie .tga musisz miec 5 szt...... by przyspieszyc napisze do admina banujacego o wrzucenie swoich ss'ow w celu potwierdzenia ze zostaly zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 21 Maja 2014 #372634 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Czekamy jeszcze 2h na to, aby admin wstawi?? swoje ssy, je??eli nie wstawi to gracz dostanie ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanieleeQ Napisano 21 Maja 2014 Autor #372635 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Okej Ale ja ich napewno niemam bo szuka??em :D Gram 4 lata w CS i wiem co to sa ssy i gdzie sie znajduja ;D A po drugie i tak niegra??em na czitach ;) Udowodnilbym to ale nie mam screen??w :D To niech wstawi bo i tak bede mial Ub ale az 2 godziny? Ja bym sobie juz zagra?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 21 Maja 2014 Użytkownik #372663 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi