lamerek71 Napisano 22 Maja 2014 #372901 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Sprzedam Dwa telefony tylko 850zl (Smartfon Prestigio MultiPhone i LG L7 2generacja) lekko uzywany kontakt : 726 897 064. 782 479 047. Opis: Mam na sprzedaz o to te 2 telefony . Sa bardzo w dobrym stanie, nie katowane. Oczywiscie nie trzeba kupowac oby 2. Mozna wybrac sobie jeden, jaki wam w oko wpadnie . Prestigio byl uzywane do muzyki i takich tam pierdol. A LG do sms dzwonienia itd, i oczywiscie do muzyk. Prestigio mam od nie dawna ;). A LG od jakis 4 miesiecy. Juz mowie czemu sprzedaje. Sprzedaje poniewaz chce sobie cos inne kupic ;). DLA ZAINTERESOWANYCH MAM NA SPRZEDAZ RAME OD QUADA I SILNIK OD WSK . Silnik moze byc wlozony do quada ;). Ale rama i silnik nie liczy sie do tej ceny. To telefonicznie . Zdj pojawia sie jutro. W tygodnie dzwonic od 15:00 do 00:00. A w weekendy od poludnia do 00:00, oczywiscie mozna zadzwonic tez pozniej . Podalem 2 numery, czemu? Poniewaz to jest numer kolegi i moj. Dzwoncie/piszcie na jaki chcecie . NIE ODPOWIADAM NA EMAIL ! Olx.pl - Link http://olx.pl/oferta/smartfon-prestigio-multiphone-i-lg-l7-2generacja-CID99-ID5Z5Kb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi