M3lk0r Napisano 30 Maja 2014 #374698 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Tw??j nick: PastuchNick admina: MOrfinkaMapa: NukeOpis sytuacji: wejscie na aktywnym banie co nie mialo miejsca ale morf ma chyba jakis problem osobistyLink do dowod??w (opcjonalnie): AMXbans polecam sprawdzicIP/SteamID: MOrf chyba masz jakis problem prywatny nie zwiazany z gra a jesli tak jest to zapraszam pod podany adres : Wilczeta 101 14-405 to go sobie wyjasnimy bo nie rozumiem juz Twoich poczynan poczynajac od bana za obraze ktora nie byla obraza i gracz do ktorego wypowiedzialem to jedno slowo moze to potwierdzic. po drugie na jakiej podstawie banujesz nick mojego brata za gre na aktywnym banie skoro to nie ma miejsca, inny nick inne ip a Ty wpierdalasz bana bo wczesniej ja dostalem Bana na Mefju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfinka Napisano 30 Maja 2014 #374700 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ty i Pastuch to jedna i ta sama osoba. Myslisz,ze jak zmienisz nick i zresetujesz modem to bedziesz mogl grac dalej? Nie ma takiej opcji. Widac po poprzednich tematach,ze to ty grasz na nicku Mefju i Pastuch. http://pochylnia.pl/topic/88155-re-ban-za-wejscie-na-aktywnym/?hl=pastuch http://pochylnia.pl/topic/88150-bann-za-wejscie-na-aktywnym/?hl=pastuch Tym razem UB nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3lk0r Napisano 30 Maja 2014 Autor #374702 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Po poprzednich tematach tak widac bo brat nie ma konta na forum i pisze w jego sprawie, owszem zdaza mi sie grac na jego nicku co nei zmienia faktu ze to jego nick jego konto. Ogarnij swoj bol dupy a jak nie to kup sobie masc na ten ze problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 30 Maja 2014 #374728 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Banujesz go ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfinka Napisano 30 Maja 2014 #374762 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 To nie jest ten sam ban. Dzisiaj dosta?? bana na nicku Mefju za obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 30 Maja 2014 #374768 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi