Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tw??j nick: Siwy
Nick admina: Master Jinek
Mapa: de_dust4ever
Opis sytuacji: Gram na serwerze juz od jakiegos czasu (miesiac czy dwa) i nie powiem ponownie dzieki niemu wkrecilem sie w cs'a ale nie o tym jest ten temat. Gdy pierwszy raz wszedlem na serwer mialem na wejsciu 15lvl (teraz juz 17) co prawda troche mnie to zdziwilo i myslalem ze ktos poprostu ma ten sam nick ale na serwerze spedzam czy spedzalem przed banem duzo czasu i nie spotkalem sie z nikim o takim samym nicku czy podobnym wiec nie przejmowalem sie tym az pewnego pieknego popoludnia wbil Jinek na serwer i nagle ban i TO PERM! wklejam wrzut z konsoli w cs: 

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick: Siwy 
[AMXBans] Powod: 'aktywny' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' 
[AMXBans] Twoje IP: '83.1.98.99' 
[AMXBans] ======================================

Nie kumam z jakiej paki go dostalem bo nigdy wczesniej na tym serwie nie dostalem zadnego bana podejrzewam ze chodzi o kogos kto gral wczesniej na tym nicku ale admin mogl mi przynajmniej przedstawic cala sytuacje a nie od razu ban perm i zadnego wyjasnienia. Zalozylem konto na tym forum tylko po to aby wyjasnic tego bana poniewaz serwer mi sie spodobal i chcialbym nadal na nim grac. Mam nadzieje ze administracja zrozumie moj problem i pozytywnie rozpatrzy moja prozbe o ub.
Z gory dziekuje. Siwy

Nie mam steama 

Odnalazlem winowajce mojego jak juz pisalem nie slusznego bana przejzalem az 85 stron AMXBans zeby tylko administracja nie musiala sie przemeczac.... I zebym wkoncu dostal tego ub i wrocil do gry normalnie wy*ebal bym sie na to ale jak juz pisalem spodobal mi sie wasz serwer ??w delikfent posiadal steama ja go nie mam oto jego

SteamID: VALVE_0:4:186447093 

mozecie to sprawdzic strona 85 w amx ew. dalej bo jak wiadomo banow przybywa co prawda nick ten sam ale bana dostal grajac na innym serwerze byl to serwer Pochylnia.pl [Capture the Flag | BF2 Rank | RESET][CTF] @ Zabijaka.pl (de_dust2) zbanowany zostal przez admina D'Jok. Chyba podalem wystarczajaco duzo informacji aby udowodnic swoja niewinnosc w tej sprawie. Ponownie prosze o jak najszybsze ub. Siwy

Odnalazlem winowajce mojego jak juz pisalem nie slusznego bana przejzalem az 85 stron AMXBans zeby tylko administracja nie musiala sie przemeczac.... I zebym wkoncu dostal tego ub i wrocil do gry normalnie wy*ebal bym sie na to ale jak juz pisalem spodobal mi sie wasz serwer ??w delikfent posiadal steama ja go nie mam oto jego

SteamID: VALVE_0:4:186447093 

mozecie to sprawdzic strona 85 w amx ew. dalej bo jak wiadomo banow przybywa co prawda nick ten sam ale bana dostal grajac na innym serwerze byl to serwer Pochylnia.pl [Capture the Flag | BF2 Rank | RESET][CTF] @ Zabijaka.pl (de_dust2) zbanowany zostal przez admina D'Jok. Chyba podalem wystarczajaco duzo informacji aby udowodnic swoja niewinnosc w tej sprawie. Ponownie prosze o jak najszybsze ub. Siwy

Sory moj blad ale po co mam kupowac steama jak moge rownie dobrze grac na ns a ten caly ban to poprostu jakas tragiczna farsa... Zwykle nie porozumienie moim zdaniem a od tego jest ta cala "administracja" aby to wyjasnic czy faktycznie porownac to ip... od tego sa... a po za tym za te 30zl moge kupic cos co daje wiecej przyjemnosci i radosci xD niz ten caly steam w cs'a grywam juz z dobre 9-10 lat (z przerwami nie raz dlugimi) i nigdy nie byl mi potrzebny steam i nie bede go kupywal tylko po to zeby dostac ub. Chce sie poprostu dowiedziec czy dostane to cholerne ub czy nie! A ze adminom nie chce sie kiwnac palcem i zrobic cos zeby pomoc "graczowi" w potrzebie to powinniscie zmienic sklad administracji bo administratorzy powinni pomagac gracza i zachecac do gry na serwerach a w taki sposob to daleko nie zajda pomysl sobie jak by to bylo jak ty bys wylapal bana za nic i to perma.... Nie wiem juz czy mam dalej wyczekiwac tego ub czy poprostu znalesc inny ogarniety serwer bo na tym juz chyba nie pogram z tego co tu wyczytalem..........Caly dzien wyczekuje na odpowiedz ze dostalem wkoncu ub a im dluzej czekam tym bardziej wydaje mi sie ze nie mam na co czekac... ehhh teraz juz tylko prosze o odpowiedz czy wgl dostane to ub czy nie.

Aha... czyli o kant dupy rozbic moje wyjesnienia i prozby i z ub nici.... Ciekawe jak ty bys postapil dostajac bana za darmo?! I teraz jescze mam nick zmieniac ktory mam od poczatku swojej gry w cs'a (10 lat wstecz) bo ty masz takie widzi mi sie i jebles mi bana za to ze mam nick jak jakis leb ktory wylapal bana na innym serwerze?! Widze ze to forum zakladanie konta na nim i proby wyjasnienia tego to byla tylko strata czasu..... Co to wgl za kmina zmien nick i nabijaj od poczatku?! To ku*wa tak jakbys poecie za*ebal wiersz nad ktorym siedzial miesiacami i go porwal a na koniec mu powiedzial zmien kolor atramentu bo ten byl ch*jowy i zacznij od poczatku..... To ze ty sobie trzeci raz juz nabijasz lvl to mnie nie obchodzi rob sobie co chesz.... wolny kraj.... ale dawanie komus bana za darmo i kazac nabijac od nowa wszystko to jest zalosne.... Nie wiem czy to cs schodzi na psy czy to administracja jest co raz bardziej niekompetentna.....

Hmm....10lat grasz na tym nicku? To ile masz lat, ??e tak sie denerwujesz na brak UB? Trzeba bylo wejsc w amxbans i zerknac czy nie ma bana na Twoj nick. Przez tyle lat gry powinienes byc obcykany w te sprawy i nie dac tak sie zlapac. Aktywne bany sa na tym nicku i nie wiem po co przegladales 85stron jak wystarczylo bylo w amx wpisac swoj nick....Brak UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...