Wrobel Napisano 12 Czerwca 2014 #377291 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tw??j nick: Crazy wrobelNick admina: ANTY_ahmed_PLMapa: de_infernoOpis sytuacji: A wiec po 1 ban zosta?? nie s??usznie na??o??ony bo nie chitowa??em. Po 2 wiem ze mine??o juz 10 h od zbanowania,ale gdzies trzeba napisac prosbe o UB. Po 3 mam te SSY i prosze o obejrzenie demka. No i po 4 tu do wszystkich admin??w tak, moze warto czasem 2 razy sie zastanowic czy gracz na pewno ma chity,bo to tylko nie potrzebna fatyga. Fajny serwer,gra mi sie fajnie tez,wiec mam nadzieje ze zagram jeszcze na tym serwie. Dziekuje za uwage.Link do pobrania Screenshot??w: http://speedy.sh/pqphe/cstrike.zip IP/SteamID: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 12 Czerwca 2014 #377302 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 12 Czerwca 2014 #377308 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Jak gracz prosi o zrobienie analizy demka to nale??y to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 13 Czerwca 2014 #377349 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi