Zgnite Chodaki Napisano 20 Czerwca 2014 #378826 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Tw??j nick: Zgnite ChodakiNick admina: nie wiemMapa: nie wiemOpis sytuacji: Otoz wchodze sobie dzisiaj elegancko na kompa, odpalam cs i chce wejsc pograc a tu takie cos mi wyskoczylo (ponizej). Juz wczesniej mialem problemy na innych serwerowniach z tym (nie wiem czy moje ip jakeis pechowe jest czy co, mam LTE cyfrowego polsatu i mam chyba stale ip ale reki uciac nie dam sobie) i wtedy jesli ktos dostal bana to wtedy ja tez dostawalem go.Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: JaraM BlantY [AMXBans] Powod: 'Czitujesz'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '5.172.247.35'[AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 20 Czerwca 2014 #378827 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Masz steama ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgnite Chodaki Napisano 20 Czerwca 2014 Autor #378828 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Nie mam ehh... (bo teraz te CS:GO i nie mam po co juz kupowac steama 1.6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 20 Czerwca 2014 Użytkownik #378829 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Co?? w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgnite Chodaki Napisano 20 Czerwca 2014 Autor #378830 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Nic nie da. To co ja mam zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 20 Czerwca 2014 Użytkownik #378831 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi