.matt Napisano 2 Lipca 2014 #381706 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Jak oceniacie? Na bialym: Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akisz Napisano 3 Lipca 2014 #381746 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 To na czarnym tle musia??o by by Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 3 Lipca 2014 #381750 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 mi o wiele bardziej podoba si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 3 Lipca 2014 #381799 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Niepotrzebny bia??y obrys. W miejscu przy literach va i or m??g??by?? obni??y Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.matt Napisano 3 Lipca 2014 Autor #381828 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dziekuje za oceny. Czemu bialy obrys? Poniewaz te blood png byly w wektorze i ps skowertowal je do gorszej jakosci z czego wynikly biale naloty. Poszedlem na latwizne i zrobilem ten obrys. SuS, probowalem.. Ale gryzlo mnie to po oczach. Tez mi sie zdawalo, ze fajnie bedzie wygladalo. Co do koloru tla. To bedzie czarne, albo inaczej.. Bedzie ciemne, ale nie za ciemne. To forum ma byc rzekomo mroczne. Tak przynajmniej napisal zlecajacy. Biale tlo odpada. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 3 Lipca 2014 #381843 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 A na kom??rce nawet za dobrze nie widzia??em. Na czarnym wygl Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Intersect Napisano 3 Lipca 2014 #381866 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Na czarnym tle podoba mi si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilQ. Napisano 3 Lipca 2014 #381893 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Te na bia??ym lepsze 8/10 te na czarnym 5/10 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.matt Napisano 3 Lipca 2014 Autor #381926 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Tlo robilem specjalnie dla czarnego bg. Jezeli chodzi o czcionke, to Intersect, jaka bys wybral? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ice Tea :D Napisano 4 Lipca 2014 #382018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 8/10 wporzo Ci powiem nawet nawet ^^ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelzosia Napisano 18 Czerwca 2015 #432975 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 To mi si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi