KaPuSnIaK Napisano 26 Listopada 2011 #60396 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 AMXBans: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina RR. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni, 9 godzin, 43 minut i 6 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: RaDeUsZy KaPuSnIaK [AMXBans] Powod: 'Reklama' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '46.148.0.54' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Dlaczego jestem niewinny: bo ja nie robilem reklam tylko bindy a Admin RR mnie zbanowal. Nick Admina: RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 26 Listopada 2011 #60365 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 jeszcze raz za??o??ysz taki temat i poleci warn, reklamujesz wylatujesz na tydzie??, takie zasady /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi