PULKOWNIK Napisano 5 Lipca 2014 #382276 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Kilka dni temu zostalem zbanowany nie wiem czemu i za co pisze ze podszywka gralem na serwerze bodajze w poniedzialek i wszystko bylo ok, nastepnego dnia z samego rana wykupilem klase premium, prosze o odbanowanie poniewaz pieniadze nie leca z nieba a zostalem zbanowany bez powodu.. Stalo sie to na serwerze ProCod. Moje ID: 185.11.109.103 Z gory bardzo dziekuje, mam nadzieje ze sprawa zostanie rozpatrzona pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 5 Lipca 2014 #382278 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Aby sprawa mogla zakonczyc sie.pozytywnie zastosuj sie do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 6 Lipca 2014 Użytkownik #382351 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 nick:PULKOWNIK nick admina: nie pisze mapa:--- opis sytuacji: normalnie gralem w poniedzialek a serwerze procod caly dzien wchodzilem wychodzilem nastepnego dnia z samegorana wykupilem konto premium i po zakupie pokazalo mi ze mam perma dodoam jeszcze ze gralem na nicku PULKOWNIK dlatego mam maly dylemat w dodaniu "tematu" bo to mam w konsoli. link do dowodow:--- IP:185.11.109.103 Server # 15[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: (1)Avelo[AMXBans] Powod: 'podszywka'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1729688704'[AMXBans] Twoje IP: '185.11.109.103'[AMXBans] ================================ Tak troszk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi