burwers Napisano 7 Lipca 2014 #382638 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 .Witam M??j nick na serwerze to janosik^^`,# oto kopia z konsoli: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname: Hoves[AMXBans] Reason: 'Czitujesz'[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '5.185.227.74'[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check your console. nie wiem co teraz zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 7 Lipca 2014 Użytkownik #382639 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 7 Lipca 2014 Użytkownik #382641 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 zastosuj wz??r i czy masz steama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burwers Napisano 7 Lipca 2014 Autor #382643 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 mam Steam Tw??j nick: janosik^^`,# Nick admina: Nie Mam poj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 7 Lipca 2014 Użytkownik #382650 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi