Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi Jasillku. Nie wiedzialem ze jestes osoba, na tak niskim poziomie rozwoju, i ze nie dotarlo do Ciebie to, ze kobiet sie nie obraza, nie wspominajac juz o " wyrazaniu sie " wobec INNYCH graczy. Rozumiem Twoj bulwers, jestes pepkiem swiata, a w koncu sa rowni i rowniejsi, zaliczasz sie oczywiscie do drugiej grupy bo mozna Tobie doslownie wszystko :) To ze nie potrafisz opanowac swoich emocji swiadczy tylko i wylacznie o braku jakiejkolwiek namiastki doroslosci, bo w koncu osoba ktora za rok wejdzie w ten pieeeekny pelnoletni okres swojego zycia - powinna znac elementarne zasady kultury w kontaktach miedzyludzkich, ktorych u Ciebie nie stwierdzono. Wypociny z mojej strony sa niczym innym jak lamentem ch*** nad przepascia, stad tez przejdzmy do konkretow, a mianowicie... zgodnie z zasada, ze prawo nie dziala wstecz... mam dowod rzeczowy, dzis... z rana :) 

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=330wrr8&s=8#.U9ZWkJQf9kg

Zdziwiony ? Bo ja nie. Mam nadzieje ze docenisz moja chytrosc, a jak nie to przerzne cale hltv :) Miedzy wierszam mowiac, przypomnij sobie wczorajsza sytuacje gdy wbiles na serwer i wyrwales banika, co wg. mnie i tak kwalifikowalo sie na bardziej surowsza kare. Opanuj sie chlopie :) Pozdrawiam :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...