joker2763 Napisano 23 Stycznia 2011 Użytkownik #82408 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nick: J0K3R lub Devil IP: SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: 22-01-2011 - 13:54 Czas na jaki go dosta??es: Na zawsze Pow??d bana: Czitujesz Nick admina: `Florek~ ;] () Opis sytuacji: dostalem bana za nic Dlaczego jestem niewinny: prosze o odbanowanie mnie bo ja nie czitowalem tylko ktos podszyl sie pod muj nick. juz pisalem o odbanowanie mi nazwy i nie mozna ale admin Twin powiedzial ze moge grac na innej nazwie wiec wybralem nazwe "J0K3R" i gralem na tej nazwie od wczoraj i troche dzisiaj tylko jedno mapke. Gdy juz zdazyla sie zmiana mapki pisalo ze nie moge wejsc na serw i mam sprawdzic konsole,to dlatego ze mam bana. Bardzo prosze o odbanowanie mnie bo juz chcialem sobie kupic klasy premium. a i konto tez juz zalozylem ale nadal mam bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiK Napisano 23 Stycznia 2011 Użytkownik #82403 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zmien sobie IP ^^ sprawa zalatwiona admin sie nie musi wysilac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joker2763 Napisano 23 Stycznia 2011 Użytkownik Autor #82399 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 jak sobie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuskawka Napisano 23 Stycznia 2011 Użytkownik #82396 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 musisz miec internet gdzie mozna zmieniac ip jezeli masz internet na sta??ym ??aczu to ip raczej nie zmienisz. Jedynie proscy ale nie jestem pewien czy to cos da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joker2763 Napisano 23 Stycznia 2011 Użytkownik Autor #82388 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 prosze odbanujcie mie bo odlonczenie modemu nic nie daje prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 23 Stycznia 2011 Weteran #82386 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Wejd?? na serwer i za?????? sobie konto bo ju?? wiecej nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi