Musiek. Napisano 5 Sierpnia 2014 Użytkownik #388562 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam. Wyst Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErRoR xD Napisano 5 Sierpnia 2014 Użytkownik #388565 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 http://pochylnia.pl/topic/82910-twinie-do-cb/ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 5 Sierpnia 2014 Dziewczyna #388601 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 JA jestem za ale jak to bywa co?? za co??. Przy wprowadzeniu takiej zmiany trzebaby by??o z czego?? zrezygnowac co by serwer nie pada??. ProCod jest do?? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 6 Sierpnia 2014 Dziewczyna #388749 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Hmm, moim zdaniem to bardzo dobry pomys??. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Octover. Napisano 6 Sierpnia 2014 Użytkownik #388757 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Dobry pomys??, na pb jest to wgrane Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasillee Napisano 6 Sierpnia 2014 #388855 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Przydatna sprawa aczkolwiek gracze maj Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suska Napisano 8 Sierpnia 2014 Użytkownik #389157 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Moim zdanie to dobry pomys??, a skoro serwer jest obci Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropek` Napisano 16 Sierpnia 2014 Użytkownik #390719 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jestem jak najbardziej za tym, chcia??bym pos??ucha Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi