Skocz do zawartości

Wywiad z Pingiel10

Menel

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Wywiad porządnie napisany, ale za dużo w nim "pokemoństwa" (za duża ilość xD i innych emotikonów).

Ogólnie rzecz biorąc, fajna lektura, z odpowiednią osobą - kontrowersyjną. Wielu użytkownikom nie spodobał się pewnie ten wywiad, ale dla mnie pokazuje to jednak szmat czasu przegrany przez niego na pochylni.

• Użytkownik

ohohoh no Pingiel Pingiel ładny kabarcik ;]

Nakłamałeś tutaj, że hoho ale mniejsza, popieram Matiego  z tym "pokemoństwem" nie tylko ze strony Pingla ale też ze strony menela.

A jeszcze napisze odnośnie tych twoich zasad. Dwie z nich to łamiesz nagminnie przy każdej zdarzającej się okazji (przynajmniej tak było jak miałem z Tobą jakąś styczność).

To na tyle co mi się nie podobało.

Najbardziej spodobały mi się podziękowania i tutaj znowu jak Mati napisał pokazało to sporą ilość czasu przegraną przez Ciebie na pochylni. Można trochę powspominać :P

• Użytkownik

Chujowe pozdrawiam, 2 / 10.

Nie polecam wywiad kradziony, do tego robiony z największym Bandziorem z Pochylni.

Ogólnie rzecz biorąc oko mnie boli po przeczytaniu pierwszego zadanego pytania w którym wystąpił nick Pingiel10.

Menel nie rób więcej takich smutnych wywiadów, ale dobra robota 

• 1 miesiąc później...

Temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pingla już nie ma, to zamykam.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a administracja rozpatrzy to ponownie.

Z pozdrowieniami
Załoga Sieci Serwerów Pochylnia.pl 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...