odbyt Napisano 30 Sierpnia 2014 #394424 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Siemanko mam problem gralem na cod saperem dostalem bana za miny od morfinki na godzine po godzinie chcialem wejsc i mam bana za czity jak to jest mozliwe bo mam problem gram na steam na nicku Odbyt Zoski a pisze w consoli jakis eL BaniA prosil bym o ub bo nie czitowalem a mam bana !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 30 Sierpnia 2014 Dziewczyna Użytkownik #394427 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Podstaw do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odbyt Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor #394431 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Tw??j nick:Odbyt ZoskiNick admina:morfina czy jakos takMapa:kabulOpis sytuacji: mam problem gralem na cod saperem dostalem bana za miny od morfinki na godzine po godzinie chcialem wejsc i mam bana za czity jak to jest mozliwe bo mam problem gram na steam na nicku Odbyt Zoski a pisze w consoli jakis eL BaniA prosil bym o ub bo nie czitowalem a mam bana !!Lepiej! to jest niemozliwe jak dostalem bana nie mo0glem juz wejsc na serwa musialem godzine odczekac a te bany bylo jeden po drugim bo jeden admin juz sprawdzal prosze o ub ludzie dajcie pograc!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 30 Sierpnia 2014 Użytkownik #394432 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Podaj sid. / nie wa??ne znalaz??em. Zaraz dostaniesz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi