eVolt1o-N-.!? Napisano 24 Stycznia 2011 #82366 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witam juz od dluzszego czasu cos takiego mi sie pojawia lecz dopiero teraz zdazylem to uchwycic na ss mam taki problem gram sobiena moim 83 lvl sztumowcem i nagle wyskakuje mi na srodku "Awansowales na 1 poziom" i dziek jakbym lvl dostal lecz po tym nic sie njie dzieje nmie wiem o co chodzi... tu ss: http://img406.imageshack.us/i/lvlh.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 25 Stycznia 2011 #82307 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Wiem o tym juz chwile czasu. Jednak??e nie mam zielonego poj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumbass Napisano 6 Marca 2011 #80745 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Wszyscy to maja To sie wyswietla wtedy jak ktos awansowal w moim przypadku to bylo na 75 lvl kapitanem :D Wtedy sie wszystkim pojawia ze awansowal :D Np: Mialem 74 lvl zabilem Borubara z he lvl mi wskoczyl to u was wszystkich na serverze pojawilo sie awansowales do 1 poziomu jak wyswietli sie ze awansowales do 2 poziomu to znaczy ze ktos wbil 2 lvl'e w ciagu 1 rundy PS: Zachowam sobie zdjecie bo na nim jestem :mrgreen: w rogu Dumbass Borubar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xero Napisano 8 Czerwca 2011 #74609 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Aha to juz wiecie co to znaczy jak wyskakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 27 Listopada 2013 #315892 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi