TiruTiru Napisano 4 Października 2014 #399228 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Tw??j nick: TiruTiruNick admina: pindoisMapa: de_eldoradoOpis sytuacji: Witam. Wszedlem na serwer jeden z adminow w trakcie gry powiadomil mnie ze mam bana (za czity), jets to nie mozliwe bo w tej chciwli ktorej dostalem bana bylem w pracy wiec cos jest nie halo. Ktos poprostu wbil na moj Nick i gral na czitach. chcialbym prosic o ub na nick TiruTiru bo nie bylem to ja, z gory dzieki Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Tomash Napisano 4 Października 2014 #399231 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Ja go o tym powiadomi??em i r??wnie?? by??em przy zbanowaniu go za czitujesz, ale gdy sprawdzi??em jego ip to nie nak??ada si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 4 Października 2014 Użytkownik #399241 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Podasz sid to dostaniesz uba ... Mo??e i ban sprzed dw??ch dni nie jest tw??j ale dzisiaj dosta??e?? za aktywny a p????niej za miny w przej??ciach (Inaczej gra??e?? po dostaniu bana za aktywny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TiruTiru Napisano 4 Października 2014 Autor #399251 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 217.99.0.83:27005 nie wiem czy chodzi Ci o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 4 Października 2014 Użytkownik #399253 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi