*Michal*HS? Napisano 7 Października 2014 #399622 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Witam podczas wchodzenia na serwer wyskakuje mi komunikat, ??e jestem zbanowany. W tym, ??e to nie jest m??j nick [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Majjo[P]r[O] [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: '' [AMXBans] Your IP: '82.139.55.160' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Tw??j nick: *Michal*HS?Nick admina:Mapa:Opis sytuacji: przy wej??ciu na serwer wyskakuje mi, ??e jestem zbanowanyLink do dowod??w (opcjonalnie): SteamID: STEAM_0:0:58335992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 7 Października 2014 Użytkownik #399624 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi