JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 #399752 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Tw??j nick: smerfzordNick admina: foxxMapa: dd2Opis sytuacji: dobrze strzelam dostaje banaLink do pobrania Screenshot??w: poprosze o rozpiske dema z ktorego zostalem zbanowany poniewaz mam cs z family sharing i ss nie zapisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciepły adrian Napisano 8 Października 2014 #399759 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Podsy??am link do dema: http://hltv.1shot1kill.eu/srv21641/DD2-1410081537-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 Autor #399763 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 tak to dokladnie to ja zagralem 3 rundy takze nie wiem czy cos bedzie rozpisane z tego zreszta moglbym grac 30map i tak czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxx'y Napisano 8 Października 2014 #399771 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Dosta??es ss'y powinienes je wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 8 Października 2014 #399774 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Demko czyste. Nawet bez spowolnie?? wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 8 Października 2014 #399778 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 skoro dostal SS-y to czemu ich nie wrzucil ? powinien je miec PS; ja z wieloma Adminami jestem w kointakcie steam w razie pytan czy cos link do SS : http://www78.zippyshare.com/v/18755386/file.html# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 8 Października 2014 #399780 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Dlatego nie da??em ub ... Niech zdecyduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxx'y Napisano 8 Października 2014 #399781 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Wed??ug mnie kole?? leci w kulki z tymi ss'ami i tyle w temacie... To nie ma znaczenia wiem ale napisze: steam 2k14 banowany na publicach w tym css w turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 8 Października 2014 #399782 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 http://banid.pl/kto?to=0:1:87555044 dla mnie pozostaje wiele do rzeczenia.... Przybli??ona data rejestracji: 2 maja 2014 cos nie hallo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 Autor #399783 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 odpisze na wszstkie wasze posty 1.na cs-serwer wystepuje w turnieju i dostalem bana na publiku a nie na turnieju 2.anticheat uniewinnienie http://www.anticheat.pl/zgloszenie,17244 3. oczywiscie widzialem ze dostaje ss dolny rog data i spowolnienie gry ja wiem ze je dostalem tylko ze w family sharing udostepniasz cs z innego konta i nie zapisuja sie ss'y dlatego na kazdych publikach pisze o rozpiske dema bo kazdy wie ze ss sa proste do przerobienia bez zadnych konsekwencji takze nie widze podstaw aby ban zostal skoro demo czyste Upalony http://banid.pl/kto?to=0:1:87555044' title="Zewn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxx'y Napisano 8 Października 2014 #399785 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 odpisze na wszstkie wasze posty 1.na cs-serwer wystepuje w turnieju i dostalem bana na publiku a nie na turnieju 2.anticheat uniewinnienie http://www.anticheat.pl/zgloszenie,17244 3. oczywiscie widzialem ze dostaje ss dolny rog data i spowolnienie gry ja wiem ze je dostalem tylko ze w family sharing udostepniasz cs z innego konta i nie zapisuja sie ss'y dlatego na kazdych publikach pisze o rozpiske dema bo kazdy wie ze ss sa proste do przerobienia bez zadnych konsekwencji takze nie widze podstaw aby ban zostal skoro demo czyste Upalony http://banid.pl/kto?to=0:1:87555044' title="Zewn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 Autor #399787 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 no w porzadku ale tak to jest kiedy ktos bije admina i pozniej gdy sa jakies sprzecznosci robi sie wszystko zeby zostal ban takze nie bede plakac jak ban zostanie ale nie wiem z czego ten ban bedzie ale okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Venum 2016 Napisano 8 Października 2014 #399790 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 To wyczyta??em o family sharing : Udost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 Autor #399791 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 ale od tego jest ranga Antycheat ze mimo gdy ktos zglosi cheata a admina nie ma to jeszcze sa od tego zeby oceniac demka takze plakac nie bede naprawde po co tez robic forum fight jakos na aim hs gram mase czasu i nadal nie dostalem chocby ss a pyski nie raz wchodza nie z tej ziemi a po 3 rundach dac ss to naprawde ... ja nie chce tutaj klamac czy cos bo jestem uczciwym czlowiekiem takze ban za brak ss a demo czyste troche jest nie fair tak samo jakby ss byly czyste a demko spalone bo np ktos ma antyss trzeba sie tez z tym liczyc gdy jest odwrotnie ) S@ niech wezma to pod uwage natluszczonym drukiem co napisalem @edit jezeli chodzi o zapisy gry jest tutaj mowa o cfg , usercfg , nagrane demo i komendy wpisane w console mam to pol roku i wiem cos o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxx'y Napisano 8 Października 2014 #399792 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Smerfzord skoro ogarniasz itp to dlaczego ktos ci udostepnia cs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 Autor #399794 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 ja udostepniam z innego ( swojego ) cs'a , poniewaz szkoda mi wydawac 10zl na klucz na 1.6 skoro i tak w 1.6 mozna pograc tylko ffa czasem mixy i moze raz na jakis czas esle , zero klanow , turnieje sporadycznie 1 na pol roku wole wydac 30zl na globala i pograc cos ciekawego chociaz trudno oderwac sie od pixeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxx'y Napisano 8 Października 2014 #399795 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 a udostepniasz bo tamtego masz zbanowanego czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 Autor #399796 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 nie kolega mi go dal bo ma 2 gry globala ( ban vac ) i czysty 1.6 ale nie bede grac na tym bo posypia sie bany za VAC wiec zamienilismy sie ja mu dalem skiny jakies bo mialem a on mi dal to konto i sobie udostepnilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 8 Października 2014 #399798 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 My??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 Autor #399802 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 zbedna? przez 3 rundy gdzie zabilem 7-8 typa mam dostac bana za klar demo? to mam rozumiec ze jak ktos odpala demo jest na kazdym kroku na +b a ma antyss to i tak bedzie odpalac? to gdzie tu logika? obydwie rzeczy sa dowodami i gdy 1 dowod jest niemozliwy aby potwierdzic to od tego jest 2gi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxx'y Napisano 8 Października 2014 #399803 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 No to koniec spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 Autor #399804 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 tez tak mi sie wydaje MetalPunkt najlepiej niech obejrzy demo i oceni czy ban zostaje czy ub proste i nastepnym razem bierzcie pod uwage obydwie sytuacje co napisalem pare postow wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 8 Października 2014 #399805 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Nie mo??esz podwa??y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 8 Października 2014 Autor #399807 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 to po co jest hltv na serwerze , po co jest antycheater grupa? chyba raczej jest cos warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxx'y Napisano 8 Października 2014 #399808 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2014 "Oficialnie zbanowany na turniej (css), dema spalone" oj znowu ktos tutaj oszukuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi