fuk Napisano 9 Października 2014 #399955 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Tw??j nick: kupie 10 paleniaNick admina: upalonyMapa: 3d trainLink do pobrania Screenshot??w: http://speedy.sh/fE9qN/kupie10paleniassy.zipIP/SteamID: 0:1:450951 mam nadzieje ze to pierwszy i ostatni raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 9 Października 2014 Użytkownik #399956 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 na banid.pl masz bany aktywne za wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuk Napisano 9 Października 2014 Autor #399957 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 no i ? od kiedy banid ma znaczenie na serverownie? na jakis gownianych no nameowych ffa to mam wyjebane zeby ssy wrzucac edit: ssy czyste , dawaj unbana i rob kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eutan Napisano 9 Października 2014 #399960 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 kurwa ban za czerwony banid , ty jebany nonameowy cebulaku ... czyli np. jest zbanowany na jakims gunwnianym serwerze typu pochylnia to na waszym jebanym smieciowatym serwerze tez bedzie... wypierdalaj do terapeuty cymbale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 9 Października 2014 Użytkownik #399963 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 eutan nie placz sprawdzam gracza jezeli byk kiedys banowany to znaczy ze moze nadal czitowac wiec robie ss bo mam do tego prawo. a za twoja nie kulture ktos cie ukarze ( mam nadzieje ) a oto LINK do SS-??w ktore zrobilem http://www.speedyshare.com/F3uj2/ss-y-kupie-10-palenia.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eutan Napisano 9 Października 2014 #399965 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 a mnie to szczerze jebie , jestes totalnym dysmozgiem ktory gowno wie o tej grze... typowy gimbus ktory chwali sie przed kolegami swoimi umiejetnosciami a tak narpawde jest smeiciem w tej grze,,, bezaimingowa kurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuk Napisano 9 Października 2014 Autor #399967 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 eutan nie placz sprawdzam gracza jezeli byk kiedys banowany to znaczy ze moze nadal czitowac wiec robie ss bo mam do tego prawo. a za twoja nie kulture ktos cie ukarze ( mam nadzieje ) a oto LINK do SS-??w ktore zrobilem http://www.speedyshare.com/F3uj2/ss-y-kupie-10-palenia.zip no super ciesze sie w chuj ze tez ssy zrobiles , nie mam pojecia po co je wrzuciles i czego nadal szukasz . czekam na argumenty albo unbana synu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 9 Października 2014 Użytkownik #399968 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 eutan cwaniak w necie pi... w swiecie!!! hahahah twoje posty w tym temacie nic nie wnosza bedzie warn. "Gimbus" yhahhahaha smieszne bo nie wiedzialem ze gimbysy maja 23 lata wez juz skoncz sie b??a??nic nie wiem przed sie popisujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eutan Napisano 9 Października 2014 #399970 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 przeciez Ty masz max 14lat i opony na brzuchu , tlen Ci przez ta otylosc to tego mozgu nie dochodzi jebana swinio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 9 Października 2014 Użytkownik #399973 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 masz moje 14 lat Urodziny:Marzec 29, 1991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eutan Napisano 9 Października 2014 #399976 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 i co mi z tego? przeciez mozesz sobie jaka kolwiek date ustawic ... czy Ty w ogole ruszasz ta tlusta bania ? #idiota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuk Napisano 9 Października 2014 Autor #399977 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Chwila chwila , Panowie ja tu na unbana czekam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 9 Października 2014 Użytkownik #399978 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ub Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi