czopq Napisano 12 Października 2014 #400259 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 nik jesz kebaba osadzasz turka de_aztec 2 AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Powod: 'Czitujesz'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:12913383'[AMXBans] Twoje IP: '83.26.140.106'[AMXBans] ===============================================lolek dropped co to ma byc? moze jakies dowody ?? admin banujacy ma sta?? i lat ILE >> troche mi schlebiasz dzieciaku bo gram bez s??uchawek ca??e ??ycie i na mp3 ;] wez sobie staty sprzed resta top3 moze wypowie sie jakis admin z wiekszym doswiadczeniem -ble -the game wnosze o ukaranie admina poniewaz jest niedojrza??y i nieodpowiedzilny a przede wsyztskim nie przetsrzega regulaminu na jakiej podstawie dostalem bana>? poza tym bo marjan jakis napisal na ogolmym ze mam wh :D?? to moze on powinien dostac bana na 4H!!! przytocze sytuacje grubego kolegi bnn napisal ze sam ma aim aa jakis madry admin dal mu bana na 4h a dodam ze gosciu co napsial ze mam wh to i napisal r??wnie?? ??e admin cwel nei widzi :D:D hehe dawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnn. Napisano 12 Października 2014 #400260 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 przytocze sytuacje grubego kolegi bnn napisal ze sam ma aim aa jakis madry admin dal mu bana na 4h Nie znam tego bnn'a. Biedny cioterniksozator dosta?? bana <3 Edit: Powinienem si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czopq Napisano 12 Października 2014 Autor #400261 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Taki gruby PRzemeszczeczeK na bank wiesz kt??ry to ruszac swoje 4 litery do chu... cz??owiek ma czas by chwile pograc to jakis hejt da bana i nei ??askaw opisac sytuacji za co mnie zabnowa?? .... Bo??e 2 klasa podstawowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 12 Października 2014 Użytkownik #400268 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Demo z tej mapy http://hltv.1shot1kill.eu/srv21643/GXP-1410121319-de_aztec2.dem.zip Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czopq Napisano 12 Października 2014 Autor #400272 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 @ Zloty aka Alkohol szkodzi gram tu ze dwa lata ..... zabraknie mi palc??w na r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 12 Października 2014 Użytkownik #400275 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2014 :oooo kebab dosta?? bana ten low ? ;o Walne edita z decyzj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi