Skocz do zawartości

Tytu??y roundsound??w od 21.10.2014

Vanilla

Rekomendowane odpowiedzi

• Dziewczyna
  • Użytkownik

1. Schiller - I feel you (Original Mix)
2. Allen Watts - Blackout (Original Mix)
3. Baciary - Cztery razy po dwa razy
4. Afrojack feat. Spree Wilson - The Spark (Tiesto vs. Twoloud Remix)
5. Alpharock - Drop The Guns (Original Mix)
6. Dem Slackers - Somebody do something (Original Mix)
7. Bracia Figo Fagot - W??da zryje banie
8. Popeska vs. DallasK - Heart Of The Alienz (Popeska Bootleg)
9. Eminence & Johann Stone - Volcano (Original Mix)
10. W&W - Lift Off! (Original Mix)
11. Dash Berlin feat. Sarah Howells - Go It Alone (Andrew Rayel Remix)
12. Quadron - Hey Love (TORN Remix)
13. Deadmau5 - The Reward Is Cheese (Tujamo Remix)
14. Rune RK - Calabria (Firebeatz Remix)
15. Iggy Azalea vs Charli XCX - Fancy (Jordy Dazz Bootleg)
16. RAM & Stine Grove - RAMore (Original Mix)
17. Tommy Trash & Wax Motif - HEX (Original Mix)
18. Allen & Envy and Katty Heath

• Użytkownik

irytujace iz wstawiasz Vanillia tylko to co Twoje nie widzialem by ktos proponowal co kolwiek jaki kolwiek kawalek nie podoba mi sie  to na 2 utworow znam tylko baciary wiec zmien to bylo dobre " peja kali-rynsztok " " zbuku- do konca " " boski roman- zastrzyk motrywacji "  chce polskiego hip hopu na serwie a nie same kur... techno co ja amfetamine wciagam ze non stop techno masakira proszer o zmiane !

• Dziewczyna
  • Użytkownik

irytujace iz wstawiasz Vanillia tylko to co Twoje nie widzialem by ktos proponowal co kolwiek jaki kolwiek kawalek nie podoba mi sie  to na 2 utworow znam tylko baciary wiec zmien to bylo dobre " peja kali-rynsztok " " zbuku- do konca " " boski roman- zastrzyk motrywacji "  chce polskiego hip hopu na serwie a nie same kur... techno co ja amfetamine wciagam ze non stop techno masakira proszer o zmiane !

Zr??b kilka RS-??w, to mo??e si

• Użytkownik

Hax-u Skoro tak mowisz prosze Cie bardzo kolego moj drogi muzyke lubie kazda bo slucham nawet new metal " Linkin Park " a lubie wielu wykonawcow naprawde bo i nawet czarne rapsy " capone N Noreaga " dobrze skoro mam prawo wypowiedzi jak i propozycji to dam kilka Rs-??w. ! :P 

1.) 

2.) 

( taki lajtowy :D ) 

3.)

4.) 

5.) 

6.) 

a dlaczego Hip Hop lubie a tym bardziej Polski bo wspieram Polskich Artystow i kupuje Polskie Rap Plyty doceniam czyjas prace takze jest dobrze bez spiec i na kazda muze chec mam to poslucham i nie spinam jak ( gimbaza JP chwdp i wielkie cwaniaki ha po lisciu na psiarni i spiewaja jak kanarki ) sorry ale znam swoje wartosci i nie obrazam nikogo zacytuje slowa Opiekunki " chamstwo za chamstwo " mam swoje w glowie i ja dziekuje za mozliwosc bycia tu na Pochylni nie zamierzam sie rozstawac z wami lubie was chodz was nie znam bede sie trzymal i przestrzegal regulaminu ale i bede tepil nie kulture i frajerstwo. 

Pozdrawiam Wszystkich :) 

• Użytkownik

Syner ogarnij i czytaj co pisze i nie denerwuj ucha napisalem " ( NEW METAL ) " jezeli jestes taki cwany do muzyki to ogarnij mi FL studio 11 cwaniaku ja tam tworze muzyke nie tylko HH wiec zamilcz bo widze i tak malo wiesz jestem starszy od Ciebie z 5 lat wiec mozesz zamilczesc a tu prosze bardzo maly link

http://www.speedyshare.com/4bRFm/Projekt01.Mp3.mp3    

( ucze sie )

Pozdr??wki 5 :)

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...