Vanilla Napisano 21 Października 2014 #401540 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 1. Schiller - I feel you (Original Mix)2. Allen Watts - Blackout (Original Mix)3. Baciary - Cztery razy po dwa razy4. Afrojack feat. Spree Wilson - The Spark (Tiesto vs. Twoloud Remix)5. Alpharock - Drop The Guns (Original Mix)6. Dem Slackers - Somebody do something (Original Mix)7. Bracia Figo Fagot - W??da zryje banie8. Popeska vs. DallasK - Heart Of The Alienz (Popeska Bootleg)9. Eminence & Johann Stone - Volcano (Original Mix)10. W&W - Lift Off! (Original Mix)11. Dash Berlin feat. Sarah Howells - Go It Alone (Andrew Rayel Remix)12. Quadron - Hey Love (TORN Remix)13. Deadmau5 - The Reward Is Cheese (Tujamo Remix)14. Rune RK - Calabria (Firebeatz Remix)15. Iggy Azalea vs Charli XCX - Fancy (Jordy Dazz Bootleg)16. RAM & Stine Grove - RAMore (Original Mix)17. Tommy Trash & Wax Motif - HEX (Original Mix)18. Allen & Envy and Katty Heath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 21 Października 2014 #401547 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Tajne nuty. My??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 21 Października 2014 #401556 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 irytujace iz wstawiasz Vanillia tylko to co Twoje nie widzialem by ktos proponowal co kolwiek jaki kolwiek kawalek nie podoba mi sie to na 2 utworow znam tylko baciary wiec zmien to bylo dobre " peja kali-rynsztok " " zbuku- do konca " " boski roman- zastrzyk motrywacji " chce polskiego hip hopu na serwie a nie same kur... techno co ja amfetamine wciagam ze non stop techno masakira proszer o zmiane ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 21 Października 2014 #401561 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 @up To co twierdzisz jest smutne, bo m??wi o Twojej ignorancji, braku szacunku, a przede wszystkim Twojej niewiedzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 21 Października 2014 #401564 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 szcunek mam owszem ja szacunek dam jak go otrzymam i nie ignoruje nikogo tylko wkurzajace jest to iz Vanillia wstawia co chce nie zapyta o zdanie innych graczy !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 21 Października 2014 Autor #401565 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 irytujace iz wstawiasz Vanillia tylko to co Twoje nie widzialem by ktos proponowal co kolwiek jaki kolwiek kawalek nie podoba mi sie to na 2 utworow znam tylko baciary wiec zmien to bylo dobre " peja kali-rynsztok " " zbuku- do konca " " boski roman- zastrzyk motrywacji " chce polskiego hip hopu na serwie a nie same kur... techno co ja amfetamine wciagam ze non stop techno masakira proszer o zmiane ! Zr??b kilka RS-??w, to mo??e si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 21 Października 2014 #401571 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 chodzi mi o szacunek do tego co s??uchaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 21 Października 2014 #401572 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 maxx ja nikogo nie obrazilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenovsky Napisano 21 Października 2014 #401574 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 A gdzie nasza pi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 21 Października 2014 #401575 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Odno??nie waszej dyskusji ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 21 Października 2014 #401576 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Nie ma to jak prawilne rapsy. :v B)Tutaj potrzeba ??ywej energii! ;) Jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 21 Października 2014 #401580 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Hax-u Skoro tak mowisz prosze Cie bardzo kolego moj drogi muzyke lubie kazda bo slucham nawet new metal " Linkin Park " a lubie wielu wykonawcow naprawde bo i nawet czarne rapsy " capone N Noreaga " dobrze skoro mam prawo wypowiedzi jak i propozycji to dam kilka Rs-??w. ! :P 1.) 2.) ( taki lajtowy :D ) 3.) 4.) 5.) 6.) a dlaczego Hip Hop lubie a tym bardziej Polski bo wspieram Polskich Artystow i kupuje Polskie Rap Plyty doceniam czyjas prace takze jest dobrze bez spiec i na kazda muze chec mam to poslucham i nie spinam jak ( gimbaza JP chwdp i wielkie cwaniaki ha po lisciu na psiarni i spiewaja jak kanarki ) sorry ale znam swoje wartosci i nie obrazam nikogo zacytuje slowa Opiekunki " chamstwo za chamstwo " mam swoje w glowie i ja dziekuje za mozliwosc bycia tu na Pochylni nie zamierzam sie rozstawac z wami lubie was chodz was nie znam bede sie trzymal i przestrzegal regulaminu ale i bede tepil nie kulture i frajerstwo. Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 21 Października 2014 #401594 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Od kiedy Linkin park jest zespolem metalowym? -.- To jest typowo zesp??l rockowy.. Kiedy si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 21 Października 2014 #401599 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 @up Od kiedy si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 21 Października 2014 #401603 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Syner ogarnij i czytaj co pisze i nie denerwuj ucha napisalem " ( NEW METAL ) " jezeli jestes taki cwany do muzyki to ogarnij mi FL studio 11 cwaniaku ja tam tworze muzyke nie tylko HH wiec zamilcz bo widze i tak malo wiesz jestem starszy od Ciebie z 5 lat wiec mozesz zamilczesc a tu prosze bardzo maly link http://www.speedyshare.com/4bRFm/Projekt01.Mp3.mp3 ( ucze sie ) Pozdr??wki 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 21 Października 2014 #401608 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 A co. Ma twoje tworzenie piosenek do nieznajomo??ci niekt??rych rodzaj??w muzyki? I nie wyzywaj/od cwaniaka bo chciaoem cie tylko poinformowac , u??wiadomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 21 Października 2014 Autor #401611 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Spok??j mi tu, koniec spamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 21 Października 2014 #401615 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 normalna debata politityczna hehehe :D ja nikogogo nie obrazilem ] Mama Nie denerwuj Si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 21 Października 2014 #401616 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Ok ok je??eli cie upalony urazilem to wybacz, nie mialem tego na celu Pisalem czysto informacyjnie :D Juz nie spamujei Edit. Z fartem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upalony P Napisano 21 Października 2014 #401619 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 nie uraziles trzymaj sie z fartem ziomu?? pozdrowki z nad Morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 21 Października 2014 #401625 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2014 B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAEGARNNN Napisano 11 Listopada 2014 #404888 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 nie na miejscu ten spam ... tylko Upalony ma problemy co do rs ja wrzuci??em jakie?? co zrobi??em i czekam na ocene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi