Rafcio :D Napisano 25 Października 2014 #402181 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin morfinka i inne dragi. [AMXBans] There are 6 days, 23 hours, 59 minutes and 40 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname: (1)!FRANEK! [AMXBans] Reason: 'podszywka? wyjasnienia na forum' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.8.81.202' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Nick: !FRANEK! Wszed??em na serwer a tu mi pisze przed nickiem (1)!FRANEK! nie wiem z jakiej racji. Po chcwili wchodze na CTF i ju?? tego nie mam a tam nadal mam. O co tu chodzi -_- ? Oczywi??cie prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 25 Października 2014 Użytkownik #402183 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 podstaw do wzory kt??ry obwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafcio :D Napisano 25 Października 2014 Autor #402188 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 25 Października 2014 Użytkownik #402190 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi