inez' Napisano 6 Listopada 2014 #404084 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Tw??j nick: SeeYouEver Nick admina: Dj.TomashMapa: de_dustyaztecOpis sytuacji: Ostatnio wymienilem sie z P@ti nickami. Mialem nick SeeYouEver. Dzisiaj wchodze i sie okazuje ze P@ti nie chce abym gral na jej nicku i dostaje kicki. Wchodze na SeeYouEver i dostaje bana permanetnego za aktywnego bana. Dowiedzialem sie ze ktos wszedl na SeeYouEver na nsie i udawal ze to ja. Tu jest ban tego ziomka (dziekuje TuCieMam za znalezienie go).http://bany.pochylni....php?bid=274705 A Tu jest moj ban http://bany.pochylni....php?bid=274716 Prosze o szybkie ub i ogarniecie tego czlowieka poniewaz nie chce byc postrzegany za oszusta . IP/SteamID: STEAM_0:0:65094698 Juz poprawione xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Tomash Napisano 6 Listopada 2014 #404085 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Ja go banowa??em wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inez' Napisano 6 Listopada 2014 Autor #404087 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Tomash. Tylko ze wlasnie moje nicki to inez` i SeeYouEver Nic nie wiedzialem o tym wchodzeniu przez kogos dzisiaj, bo wrocilem ok 16. Mozecie zostawic zbanowanego See a ja pogram na inezie sobie. Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TuCieMam Napisano 6 Listopada 2014 #404088 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Tomash to prawda , znam ziomka ju?? troche to wiem co w trawie piszcze Perma powinnien dosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@ti Napisano 6 Listopada 2014 #404091 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 S??uszny ban. Wchodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inez' Napisano 6 Listopada 2014 Autor #404092 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Czy Ty masz jakies dowody ze to ja gralem???? Ja gram na STEAMIE !!!!!! Jakbys nie zauwazyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciepły adrian Napisano 6 Listopada 2014 #404111 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi