MafiozoxD Napisano 9 Listopada 2014 #404562 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Tw??j nick: marker Nick admina:Dj.Tomash Mapa:dust4 Opis sytuacji:- Link do pobrania Screenshot??w: Mam problem nie moge znalesc ss przeskanowalem caly komp i ich nie mam wiem gdzie powinny byc bo juz wczescniej kiedys byly mi robione i bylem nawet adminem na procodzie (Mafiozo xD), jezeli sie nie znajd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Listopada 2014 #404564 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Admin poinformowany. Zobaczymy czy on ma SS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiozoxD Napisano 9 Listopada 2014 Autor #404565 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Admin ma na pewno ale nie wiem dlaczego ja nie mam caly komputer przeskanowalem.Nie wiem jak ich moze nie byc szukam szukam i szukac bede oby sie znalazly nie chce stracic stema. Czy jest mozliwosc obejrzenia dema ? gralem tu duzo nigdy nie sie nie odpalalem i mialem nawet admina ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Tomash Napisano 9 Listopada 2014 #404567 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Ja ss mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 9 Listopada 2014 #404569 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Wiec Dj Tomash wstaw swoje ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiozoxD Napisano 9 Listopada 2014 Autor #404570 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Czytalem na internecie ze win 7 blokuje ss czy cos takiego wczesniej mialem xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Tomash Napisano 9 Listopada 2014 #404571 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 http://speedy.sh/TzeZG/marker.rar Ka??dy musi mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 9 Listopada 2014 #404572 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 W przypadku wersji Non Steam, lokalizacja plik??w to: \Valve\cstrike lub cstrike_polishW przypadku wersji Steam, lokalizacja plik??w to: \Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike lub cstrike_polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiozoxD Napisano 9 Listopada 2014 Autor #404573 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 nie mam ss... po co mialbym klamac? gram czysto gdybym mial to nie bylo by problemu i bym od razu wstawil szukam szukam i kur... nic !!! nie mozna obejrzec demka w ostatecznosci? bede nadal szukal ss A wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 9 Listopada 2014 #404587 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi