ZombieHunter Napisano 23 Listopada 2014 #406579 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Witam wszystkich. Mam kilka propozycji/zastrze??e?? co do serwera: 1. Skoro ju?? powracamy do Twina (klasy) to moze doda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hehez Napisano 23 Listopada 2014 #406581 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Co do 1 to nie wiem, nie zbytnio mnie to interesuje :P 2 - na Tak, za ma??a widoczno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R3D BuLL Napisano 25 Listopada 2014 #406977 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Czemu mnie to nie dziwi 1. Grasz wlasnie ta klasa, chcesz sobie dodac ak? Rozumiem, typowe. NIE 2. Jest kilka perkow za pomoca ktorych widac tych niewidzialnych. 3. @up 4. Szukanie dziury w calym, jest wiele klas nieuzywanych. NIE 6. To moze odrazu dodajmy kazdej klasie obr. od int. NIE To jest tylko i wylacznie Twoja wizja serwera, rozumiem chcesz sie z nia podzielic, ale po co zmieniac rozgrywke jak ludzi na serwerze nie ubywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZombieHunter Napisano 25 Listopada 2014 Autor #406983 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Czemu mnie to nie dziwi 1. Grasz wlasnie ta klasa, chcesz sobie dodac ak? Rozumiem, typowe. NIE 2. Jest kilka perkow za pomoca ktorych widac tych niewidzialnych. 3. @up 4. Szukanie dziury w calym, jest wiele klas nieuzywanych. NIE 6. To moze odrazu dodajmy kazdej klasie obr. od int. NIE To jest tylko i wylacznie Twoja wizja serwera, rozumiem chcesz sie z nia podzielic, ale po co zmieniac rozgrywke jak ludzi na serwerze nie ubywa. Po tych zmianach w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 25 Listopada 2014 #406993 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Propozycje odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi