RoSko Napisano 29 Listopada 2014 #407578 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Tw??j nick:RoSKoNick admina:Dj.TomashMapa:de_nukeOpis sytuacji:moj mlodszy brat dostal bana kiedy mnie nie bylo w domu i mi sie nie przyznal jak powrucilem do siebie to zrobilem formata komputera a on mi nic nie powiedzial ze dostal bana i ostatno jak weszlem na serwer jak powrocilem do siebie to dostalem bana na nick RoSko a na tym nicku mam juz 3 premki to znaczy extra ninje,snajpera i mariensa a szkoda mi je stracic pisali mi ze jak kupie stema to nie dostane bana za AB ale jak napisalem zeby sie upewnic zeby nie dostac bana na stemi administraci to mi powiedzieli ze to i tak nic nie da bo ban jest na nick a server ten jest bardzo fainy mialem zamiar dokupic reszet premek ale narazie nie moge gra a teraz juz mam 3 stema do cs i nie chce aby zostalo moje konto stem zbanowaneLink do dowod??w (opcjonalnie):nie posiadamIP/SteamID:VALVE_0:4:1024622453 Ju??. wyja??nione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciepły adrian Napisano 30 Listopada 2014 #407635 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi