morgan0 Napisano 7 Grudnia 2014 #408939 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Tw??j nick:MorganNick admina:nie wiem nie by??o mnie przez ca??y weekendMapa:nie wiem ...Opis sytuacji:Pojecha??em do brata do roboty na weekend przychodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 7 Grudnia 2014 #408950 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Mog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 7 Grudnia 2014 #408951 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 to moj ban grales na ns z czitami potem wszed?? na steam tylko nie wiem dlaczego w amx bans jest zbanowany nick morgan a jak wpisalem amx_last to kamper ale moze dla tego ze zmieniles nick i wszedles i tak juz zostalo w kazdym badz razie adresy sie zgadzaja i sid jeszcze dam demko : http://www.speedyshare.com/RZ6kH/morgan.dem mowisz ze tylko Ty masz i ze Ciebie wtedy nie bylo to kto gral ? brat gral tak ? kolejna bajka ile razy juz to slyszalem to wytulmacz mi jak to mozliwe ze ktos pare sek po banie wchodzi na serwer z takim samym nickiem i takim sam sid jak Ty masz cos tu nie halo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morgan0 Napisano 7 Grudnia 2014 Autor #408952 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Tylko ja mam. ja tylko chce pograc po bardzo fajny serwer i si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 7 Grudnia 2014 #408954 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 No wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 7 Grudnia 2014 #408956 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 wQ zobacz wyzej mojego posta wedlug mnie ban powinien zostac bo to jest na pewno jedna i ta sama osoba nie mozliwe zeby byla inna bo wszystko takie same nawet jesli ktos inny by?? inny to nie mogl by wejsc na jego steam chwile po banie na ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morgan0 Napisano 7 Grudnia 2014 Autor #408957 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Przez ca??y weekend nie by??o mnie w domu i wbi??em o 21:10 !!! i na cs i wyskoczy??o mi to w konsoli ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 7 Grudnia 2014 Użytkownik #408959 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Skoro wbi??e?? dopiero o 21:10 na cs'a, a ban na steam jest na??o??ony jest o 16:11 i m??wisz, ??e tylko Ty masz dost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 7 Grudnia 2014 #408960 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 mowisz ze nie bylo Cie w domu i ze nikt nie ma dostepu do Twojego steam tak ? ale dziwne ze po banie na ns wchodzisz na steam dziwne to wszystkie dowody swiadcza ze to Ty moim zdaniem bez ub ale czekam na decyzje SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 7 Grudnia 2014 #408962 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi