morgan0 Napisano 7 Grudnia 2014 #408939 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2014 Tw??j nick:MorganNick admina:nie wiem nie by??o mnie przez ca??y weekendMapa:nie wiem ...Opis sytuacji:Pojecha??em do brata do roboty na weekend przychodz
BloodyAlien Napisano 7 Grudnia 2014 #408951 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2014 to moj ban grales na ns z czitami potem wszed?? na steam tylko nie wiem dlaczego w amx bans jest zbanowany nick morgan a jak wpisalem amx_last to kamper ale moze dla tego ze zmieniles nick i wszedles i tak juz zostalo w kazdym badz razie adresy sie zgadzaja i sid jeszcze dam demko : http://www.speedyshare.com/RZ6kH/morgan.dem mowisz ze tylko Ty masz i ze Ciebie wtedy nie bylo to kto gral ? brat gral tak ? kolejna bajka ile razy juz to slyszalem to wytulmacz mi jak to mozliwe ze ktos pare sek po banie wchodzi na serwer z takim samym nickiem i takim sam sid jak Ty masz cos tu nie halo jest
morgan0 Napisano 7 Grudnia 2014 Autor #408952 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2014 Tylko ja mam. ja tylko chce pograc po bardzo fajny serwer i si
BloodyAlien Napisano 7 Grudnia 2014 #408956 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2014 wQ zobacz wyzej mojego posta wedlug mnie ban powinien zostac bo to jest na pewno jedna i ta sama osoba nie mozliwe zeby byla inna bo wszystko takie same nawet jesli ktos inny by?? inny to nie mogl by wejsc na jego steam chwile po banie na ns
morgan0 Napisano 7 Grudnia 2014 Autor #408957 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2014 Przez ca??y weekend nie by??o mnie w domu i wbi??em o 21:10 !!! i na cs i wyskoczy??o mi to w konsoli ...
Menel Napisano 7 Grudnia 2014 #408959 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2014 Skoro wbi??e?? dopiero o 21:10 na cs'a, a ban na steam jest na??o??ony jest o 16:11 i m??wisz, ??e tylko Ty masz dost
BloodyAlien Napisano 7 Grudnia 2014 #408960 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2014 mowisz ze nie bylo Cie w domu i ze nikt nie ma dostepu do Twojego steam tak ? ale dziwne ze po banie na ns wchodzisz na steam dziwne to wszystkie dowody swiadcza ze to Ty moim zdaniem bez ub ale czekam na decyzje SA
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
3
3
3
1
Popularne dni
7 Grudzień
10
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
wQ. 3 odpowiedzi
BloodyAlien 3 odpowiedzi
morgan0 3 odpowiedzi
Menel 1 odpowiedź
Popularne dni
7 Grudzień 2014
10 odpowiedzi
Popularne odpowiedzi
BloodyAlien
to moj ban grales na ns z czitami potem wszed?? na steam tylko nie wiem dlaczego w amx bans jest zbanowany nick morgan a jak wpisalem amx_last to kamper ale moze dla tego ze zmieniles nick i wszedles