Upalony P Napisano 12 Grudnia 2014 #409533 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 nie odpuszcze do poki haxik sie wypowie i nie przedstawi dowodow. bo ghdybym to ja banowal i ktos by na mnie skarge zlozyl zaraz warn by byl a czerwony haxik se mysli ze moze wszystko i na wyje....bane by udowodnic swoja racje tak robia zwylki tchorze widac ze nastolatek nadal jeszcze troche i bedziesz mial dzieciaka. powiedz tez wymigasz sie od ojcostwa jak zrobisz dziecko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 12 Grudnia 2014 #409535 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 nie odpuszcze do poki haxik sie wypowie i nie przedstawi dowodow. bo ghdybym to ja banowal i ktos by na mnie skarge zlozyl zaraz warn by byl a czerwony haxik se mysli ze moze wszystko i na wyje....bane by udowodnic swoja racje tak robia zwylki tchorze widac ze nastolatek nadal jeszcze troche i bedziesz mial dzieciaka. powiedz tez wymigasz sie od ojcostwa jak zrobisz dziecko ? Tak, mo??e wszystko bo jest tu administratorem, a ty jeste?? daleko pod nim. Nazywasz go dzieckiem, a sam si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 13 Grudnia 2014 #409538 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi