niebieskobialy Napisano 16 Grudnia 2014 #410142 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Tw??j nick: NIEBIESKOBIALY SZATANNick admina: nwmMapa: dd2Opis sytuacji: dostalem bana na dd2, niby sie robily ss'y ale nie mam ich w cstrike ani zadnym innym folderze a jestem nonsteam, chyba jakis nieogarniety admin bo ssy zrobil mi jak juz padlem i ssow nie ma w folderze wiec nie wiem ocb chce unban bo nnie jestem odpalony Link do pobrania Screenshot??w:IP/SteamID: W przypadku wersji Non Steam, lokalizacja plik??w to: \Valve\cstrike lub cstrike_polish niby tam powinny byc a ja nawet takiego folderu nie mam, mam CS 1.6/cstrike albo CS 1.6/valve ale w tym valve dalej nie ma juz zadnego cstrike ani cstrike_polish, jak sie wejdzie w CS 1.6 jest cstrike ale nie ma tam zadnych ssow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 16 Grudnia 2014 Użytkownik #410148 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Poszukaj dobrze, ssy zapisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niebieskobialy Napisano 16 Grudnia 2014 Autor #410151 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 nic nie ma, przeszukalem wszystko praktycznie niech on wstawi. nawet nie wiem kto jest adminem bo nie zdazylem przeczytac bo mnie wyrzucilo z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osejszon Napisano 16 Grudnia 2014 Użytkownik #410152 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Wypowied?? s??uszna. Sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niebieskobialy Napisano 16 Grudnia 2014 Autor #410156 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 cs 1.6 v32 z cssetti.pl , poczytalem chwile i to chyba przez to ze mam viste i cs'a zainstalowanego na dysku C, jak wstawi admin to zmienie na inny zeby na nastepny raz sie zapisaly ale niech juz odbanuje bo chce pograc. nie zrobilem tez uruchom jako administrator i mozliwe ze przez to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osejszon Napisano 16 Grudnia 2014 Użytkownik #410160 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Wejd?? do folderu Counter-Strike, sprawd?? czy masz te pliki: Je??li tak - usu?? je, bo zablokowa??y Ci mo??liwo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niebieskobialy Napisano 16 Grudnia 2014 Autor #410165 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 nie mam takich plikow... wstawi admin te ssy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 16 Grudnia 2014 Użytkownik #410179 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi