keep it real Napisano 19 Grudnia 2014 #410508 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Jak przed kilkoma dniami zn??w mam jakiego?? bana, wtedy by?? ub, teraz zn??w to samo... Chyba kto?? z mojego ip dosta?? bana, ja jestem czysty, nie m??j nick, mam steama. Tw??j nick: keep it realNick admina: nie wiemMapa: nie wiemOpis sytuacji: nie wiemLink do pobrania Screenshot??w: nie mamIP/SteamID: STEAM_0:1:10556480 BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 29 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: RI KO [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: '' [AMXBans] Twoje IP: '217.96.23.2' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciepły adrian Napisano 19 Grudnia 2014 Użytkownik #410516 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi