Szumi HeadShot Napisano 26 Grudnia 2014 #411748 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Prosze o UB Na STEAM ID LAN NICK MOJEGO BRATA FUCKYOU! dostalem bana za niego admini powiedzieli zebym napisal na forum i ze napewno mi pomozecie i zmienicie tego jego bana na jego valve id bo on gra na ns ja gram na s i czuje sie poszkodowany przez mojego brata z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 26 Grudnia 2014 Użytkownik #411750 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Podstaw do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumi HeadShot Napisano 26 Grudnia 2014 Autor #411752 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 BUILD 6153 SERVER (0 CRC)Server # 49Couldn't find map maps/de_grand.bsp, server will download the map[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] There are 3 hours, 47 minutes and 6 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname: FuckYou ![AMXBans] Reason: 'mina nie do ominiecia'[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '178.43.129.65'[AMXBans] ===============================================Processing maps/de_grand.txtKicked : You are BANNED. Check your console.NIE WIEM CZY O TO CHODZI ALE PROSZE JA MAM NICK SZUMI ?!? #Headshot# mamy wspolny lan nwm o co chodzi on dostal bana i ja rowniez dziekuje jezeli zmienicie bana zebym mogl spokojnie grac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 26 Grudnia 2014 Użytkownik #411753 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 To jest ten wz??r. Podstaw do tego wzoru Wz??r pro??by o odbanowanie: Quote Tw??j nick:Nick admina:Mapa:Opis sytuacji:Link do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumi HeadShot Napisano 26 Grudnia 2014 Autor #411754 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Tw??j nick: FuckYou! Dostal Bana Moj: Szumi ?!? #HeadShot#Nick admina: aj loffMapa: westwood bigOpis sytuacji: miny nie do ominienciaLink do dowod??w (opcjonalnie):IP/SteamID:STEAM_ID_LAN' '178.43.129.65' jednym slowem ban poniewaz ten sam internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 26 Grudnia 2014 Użytkownik #411756 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi